Turbopartner in de kijker!

03/19/2017

Garage Bulcke uit Moerkerke is één van de vele Turbopartners van TH Turbos.  Met dit uitgebreid netwerk van Turbopartners wil TH Turbos zijn klanten optimaal van dienst zijn.  Turbopartners krijgen  namelijk een technische training, ondersteuning van turbospecialisten voor, tijdens en na de montage én 2 jaar garantie op aangekochte turbo’s.   Registreren ze een turbo, dan krijgen ze in het geval van een defect een jaar lang een gratis ruilturbo, ongeacht de oorzaak.

TH Turbos draagt een nauwe samenwerking met zijn Turbopartners hoog in het vaandel en is ook geïnteresseerd in de mens achter de partner.  Daarom gingen we eerder deze week bij een trouwe Turbopartner op bezoek.  Het werd Garage Bulcke uit Moerkerke.  

Zaakvoerder Diederik begon op 21-jarige leeftijd als zelfstandig garagist en is ondertussen al 35 jaar actief in het vak.  16 jaar geleden verhuisde hij naar zijn huidige locatie, waar hij samen met zijn zoon en een medewerker in de carrosserie zijn zaak draaiende houdt.  Garage Bulcke voert werken uit aan auto’s van alle merken, met een uitgesproken specialisatie in BMW.  In 2011 werd Diederik Turbopartner, een concept waar hij erg in gelooft.

We verrasten Diederik niet alleen met een bezoekje en een attentie.  Hij kreeg ook een primeur : we stelden hem als allereerste de nieuwe lifesizer voor.  Elke Turbopartner kan er op eenvoudige vraag zo ééntje krijgen.  Bovendien had hij het voorrecht het model – onze Turbodame -  in levende lijve te ontmoeten.  De kers op de taart!

Ook geïnteresseerd om Turbopartner te worden? Neem contact op met je grossier.  Wil je eerst wat meer achtergrondinformatie over het Turbopartner-concept? Neem dan een kijkje op th-group.eu/turbos.  En wie weet, misschien krijg je ook wel een bezoekje van onze Turbodame?